GÜVEÇTE MANTARLI ET

4-6 kişilik Malzemeler, 1 kg kusbaşı dana eti 2 adet kurusogan Yarım kilo mantar 2 adet domates 2 adet yeşil sivri biber 1 ade...


4-6 kişilik

Malzemeler,


  • 1 kg kusbaşı dana eti
  • 2 adet kurusogan
  • Yarım kilo mantar
  • 2 adet domates
  • 2 adet yeşil sivri biber
  • 1 adet kırmızı biber
  • 2 diş sarımsak
  • 2 yemek  kaşığı tereyağı
  • tuz,karabiber


Hazırlanışı:


  • 1 Kg dana kusbaşını güvece alıyoruz.
  •  Kendi suyu cekene kadar kısık atesde pişiriyoruz.
  •  Etler suyunu cektikden sonra geri kalan malzemeleri kus bası seklinde doğrayıp güvece ekliyoruz.
  •  Sarımsakları bütün şeklinde ekleyip tuz karabiber ve tereyağını en üste ilave ederek güvecimizi folya ile kapatıyoruz
  •  ve kısık ateş de 2 saat kadar pişmeye bırakıyoruz... 
  • Afiyet olsun




Related

NEW 5009348112059563603

Yorum Gönder

emo-but-icon

BURALARDAYIZ

Sosyal Medya

facebook twitter google+ feedburner youtube

Katkıda bulunanlar

Popüler Yayınlar

Instagram

Blog Arşivi

item