PATLICAN KEBAB

Sofralarımıza çok beğeni ve renk getirecek bir tat#PATLICAN KEBABI## MALZEMELER ; 2 tane bostan patĺican Yarim kilo kuşbaşı dana eti(...

Sofralarımıza çok beğeni ve renk getirecek bir tat#PATLICAN KEBABI##
MALZEMELER ;

  • 2 tane bostan patĺican
  • Yarim kilo kuşbaşı dana eti(koyun eti de olabilir)
  • 2 tane domates
  • 2 tane yesil ve kırmızı biber
  • 3 diş sarmisak
  • 1 tatli kaşigi tuz ve karabiber
  • Kızartmak için sıvi yağ

YAPILIŞI ;

  • Patlıcanlari irice doğrayıp tuzlu suda bekletelim
  • .bol yağda fazla kizartmadan rengi dönünce alalım.havlu kagıt uzerinde bekletelim. 
  • ayri bir tencerede etimiz yumusayincaya kadar pisirelim.
  • once küp doğranmis sogani sonra yine küp domates, biber ve sarmisaklari , karabiber ve tuzunu koyup borcama yagi alinmis,dizilmis, patlicanlarin uzerine suyuyla birlikte gezdirelim etimizi de.
  •  Biberlerle süsleyip fırında biraz daha pisirelim..
  • afiyet olsun..

Related

NEW 933316546008837477

Yorum Gönder

emo-but-icon

BURALARDAYIZ

Sosyal Medya

facebook twitter google+ feedburner youtube

Katkıda bulunanlar

Popüler Yayınlar

Instagram

Blog Arşivi

item