BEZELYELİ YEŞİL PİLAV

2 bardak pirinci, 2 yemek kasigi tuz koyup sıcak su ile ıslatalim.  Tuzlu suda bekletilen pirinci iyice yikayip 3 corba kasigi erittiği...

  • 2 bardak pirinci, 2 yemek kasigi tuz koyup sıcak su ile ıslatalim.
  •  Tuzlu suda bekletilen pirinci iyice yikayip 3 corba kasigi erittiğimiz tereyağinda kavuralim 
  • varsa et yada tavuk suyu yada 2 bardak su ilavesi ile kaynayana kadar once hızlı sonra ķısık ateste pisirelim
  • .pismeye yakın1 bardak kadar haslanmis bezelyeyi yarim demet dereotunu koyup karıstiralim
  •  ocaktan alip kek kalibina yoksada bir kaseye bosaltalim(.ortasina ben hazir döner koydum sizler ne varsa mesala tavuk yada et sote koyabilirsiniz )
  • kalibi ters çevirip servise sunalim...

Related

NEW 11846094783155097

Yorum Gönder

emo-but-icon

BURALARDAYIZ

Sosyal Medya

facebook twitter google+ feedburner youtube

Katkıda bulunanlar

Popüler Yayınlar

Instagram

Blog Arşivi

item