BEZELYELİ YEŞİL PİLAV

YAPILIŞI:                                                                                     2 bardak pirinci 1 yemek kasigi tuz koyup ısl...

YAPILIŞI:                                                                                    2 bardak pirinci 1 yemek kasigi tuz koyup ıslatalim. Tuzlu suda bekletilen pirinci iyice yikayip 3 corba kasigi erittiğimiz tereyağinda kavuralim varsa et yada tavuk suyu yada 2 bardak su ilavesi ile kaynayana kadar once hızlı sonra ķısık ateste pisirelim.pismeye yakın1 bardak kadar haslanmis bezelyeyi yarim demet dereotunu koyup karıstiralim ocaktan alip kek kalibina yoksada bir kaseye bosaltalim(.ortasina ben hazir döner koydum sizler ne varsa mesala tavuk yada et sote koyabilirsiniz )kalibi ters çevirip servise sunalim...

Yorum Gönder

emo-but-icon

BURALARDAYIZ

Sosyal Medya

facebook twitter google+ feedburner youtube

Katkıda bulunanlar

Popüler Yayınlar

Instagram

Blog Arşivi

item