#TAVUKLU KÖZ KARNIYARIK#

Bugün **TAVUKLU ĶÖZ KARNİYARIK**Yapsak diyorum ..bu normal karñıyarık gibi ağır olmuyo,ramazana biraz daha uygun galiba malûm mideler bir...

Bugün **TAVUKLU ĶÖZ KARNİYARIK**Yapsak diyorum ..bu normal karñıyarık gibi ağır olmuyo,ramazana biraz daha uygun galiba malûm mideler biraz zorlaniyo ramazanda eğer dikkat etmezsek yediklerimize..işte tarifi:4-5 tane patlicani köz tavasina koyun ve yumuşayincaya kadar közleyin.kabuklarını soyup borcama dizin.ayrı bir yerde 250 gr.kadar tavuk kusbaşıni tavaya koyun kendi suyunu çekene kadar pisirin.1 yemek kasigi tereyaginida ilave edip 2 adet kuru sogan, 1 tatli kasigi tuz 1 çay kasigi karabiber2 yada 3 tane yesil ve kirmizı küp biber,2 domateside koyup biraz pisirin.közlenen patlıcanların ortalarını acip bu icten doldurun üzerine kaşar parcaları yerlestirin domatesli yada salcali su ile birlikte üzerine folyo kapatıp 200 derecede fırinda 15 dak.pisirin servise alın..

Yorum Gönder

emo-but-icon

BURALARDAYIZ

Sosyal Medya

facebook twitter google+ feedburner youtube

Katkıda bulunanlar

Popüler Yayınlar

Instagram

Blog Arşivi

item