MİLFÖYLÜ ET SOTE

MALZEMELER ;  1 kilo kuşbaşı et, 2 tane soğan, 2 tane domates, 3 tane yeşil biber, 2 yemek kaşığı tereyağ, Arzuya göre tuz,karabib...

MALZEMELER ;

  •  1 kilo kuşbaşı et,
  • 2 tane soğan,
  • 2 tane domates,
  • 3 tane yeşil biber,
  • 2 yemek kaşığı tereyağ,
  • Arzuya göre tuz,karabiber.
  • 6-7 adet milföy ,
  • Üzerine sürmek için 1 yumurta sarısı.


YAPILIŞI ;

  • Etimizi yıkayıp , düdüklü tencereye koyalım
  • Küp doğranmış soğan , domates ve yeşil biberi koyup tuz ve karabiberle tatlandıralım . 
  • 20-25 dakika pişirelim. Soğutalım. 
  • Borcama etleri döküp üzerine milföyleri yerleştirelim. 
  • İsterseniz artan parçalardan kenarlarına ya da üzerine süsler yapalım. 
  • Yumurta sarısı sürüp
  •  önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirelim. Afiyetler olsun :)

Related

NEW 5153389778810883900

Yorum Gönder

emo-but-icon

BURALARDAYIZ

Sosyal Medya

facebook twitter google+ feedburner youtube

Katkıda bulunanlar

Popüler Yayınlar

Instagram

Blog Arşivi

item