KREMALI BALKABAĞI ÇANAKLARI

TARİF :  Kabaklari istediginiz olcude kesip uzerini ortecek kadar sekerle kaplayip pisirin.  Pisen kabaklari catalla iyice ezin.  Ayr...


  • TARİF :
  •  Kabaklari istediginiz olcude kesip uzerini ortecek kadar sekerle kaplayip pisirin.
  •  Pisen kabaklari catalla iyice ezin.
  •  Ayri bir tencerede krema hazirlayin yada benim yaptigim gibi 1paket hazir pudingle 2 su bardagi sutu ocakta pisirip sogutun..
  • ezilen kabaklari yuvarlaklar yapip hindistan cevizine bulayin
  •  iclerini elinizle oyarak, biraz dondurup icine kremalari doldurun.
  •  uzerini susleyip servise sunabilirsiniz..

Related

TATLILAR 2902764015375938093

Yorum Gönder

emo-but-icon

BURALARDAYIZ

Sosyal Medya

facebook twitter google+ feedburner youtube

Katkıda bulunanlar

Popüler Yayınlar

Instagram

Blog Arşivi

item