AYVA TATLISI

TARİF   4 tane ayvayı kabuklarını soyup içlerini oyalım ve kararmasın diye limonlu suda bekletelim yayvan bir tencereye dizip her ayva...


  • TARİF 
  •  4 tane ayvayı kabuklarını soyup içlerini oyalım ve kararmasın diye limonlu suda bekletelim
  • yayvan bir tencereye dizip her ayva için 2 kaşık toz şeker ilave edip ayvaları yerlestirelim
  • Kabuk tarçın ,ayva çekirdeklerini de koyup kısık ateşte jöleleşip yumuşayıncaya kadar pişirelim.
  • servis tabağına dizip ceviz ve krem şanti ile süsleyelim

Related

TATLILAR 6724581380618267340

Yorum Gönder

emo-but-icon

BURALARDAYIZ

Sosyal Medya

facebook twitter google+ feedburner youtube

Katkıda bulunanlar

Popüler Yayınlar

Instagram

Blog Arşivi

item