AYVA TATLISI

TARİF   4 tane ayvayı kabuklarını soyup içlerini oyalım ve kararmasın diye limonlu suda bekletelim yayvan bir tencereye dizip her ayva...


  • TARİF 
  •  4 tane ayvayı kabuklarını soyup içlerini oyalım ve kararmasın diye limonlu suda bekletelim
  • yayvan bir tencereye dizip her ayva için 2 kaşık toz şeker ilave edip ayvaları yerlestirelim
  • Kabuk tarçın ,ayva çekirdeklerini de koyup kısık ateşte jöleleşip yumuşayıncaya kadar pişirelim.
  • servis tabağına dizip ceviz ve krem şanti ile süsleyelim

Related

TATLILAR 6724581380618267340
Sonraki Kayıt KALAMAR

Yorum Gönder

emo-but-icon
:noprob:
:smile:
:shy:
:trope:
:sneered:
:happy:
:escort:
:rapt:
:love:
:heart:
:angry:
:hate:
:sad:
:sigh:
:disappointed:
:cry:
:fear:
:surprise:
:unbelieve:
:shit:
:like:
:dislike:
:clap:
:cuff:
:fist:
:ok:
:file:
:link:
:place:
:contact:

BURALARDAYIZ

Sosyal Medya

facebook twitter google+ feedburner youtube

Katkıda bulunanlar

Popüler Yayınlar

Instagram

Blog Arşivi

item