#KREMALI MANTARLI BİFTEK#

YAPILIŞ ; Bİftekleri yıkıyoruz. hic su koymadan kısik ateste yumusayıncaya kadar pişiriyoruz ayri bi tencerede yikanmis dogranmıs mantarla...

YAPILIŞ ; Bİftekleri yıkıyoruz. hic su koymadan kısik ateste yumusayıncaya kadar pişiriyoruz ayri bi tencerede yikanmis dogranmıs mantarlarida suyu çekinceye kadar pisiriyoruz. Tencereye biraz tereyag ilave edip 1 baş doğranmiş soğani pembelestiriyoruz önce etleri sonra mantarlari ilave edip tuzunu karabiberini ve soya sosunu katip kapağini kapatiyoruz 5 _10 dk.sonra çiğ kremayida koyup karistiriyor ve atesten aliyoruz pilav ve garnutur bezelye soğan halkasi ile servise sunuyoruz
Kuzu pirzolari kekik,tuz,karabiber cok az zeytinyaği ile karistirip dinlendiriyoruz. Elektrik izgarasinda yada mangalda kurutmadan pisiriyoruz. Bulgur pilavi ve yesilliklerle servis yapiyoruz 

Yorum Gönder

emo-but-icon

BURALARDAYIZ

Sosyal Medya

facebook twitter google+ feedburner youtube

Katkıda bulunanlar

Popüler Yayınlar

Instagram

Blog Arşivi

item