NARLI CEVİZLİ CUP
MALZEMELER 1kilo süt 3 yemek kaşığı un 3 yemek kaşığı nişasta 1 paket vanilya 100 gr.tereyağ 1bardak toz şeker 1 paket toz krem...
http://tulinceyemekler.blogspot.com/2015/01/narli-cevizli-cup.html
MALZEMELER
- 1kilo süt
- 3 yemek kaşığı un
- 3 yemek kaşığı nişasta
- 1 paket vanilya
- 100 gr.tereyağ
- 1bardak toz şeker
- 1 paket toz krem şanti
- Sos için
- 4 bardak nar suyu
- 4 yemek kaşığı nişasta
- 4 yemek kaşığı toz şeker
HAZIRLANIŞI
- Süt ,un ,nişasta ,seker ocakta pişirilir
- indiriceğimize yakın tereyağ ve vanilya ilave edilir.ara sıra karıştırarak krema soğutulur.
- 1 paket krem şanti toz olarak dökülür 10 dak.mikserlenir
- kuplara 1 rer kepçe doldurulur.
- ayrı bir yerde nar suyu nişasta ve şekerle sos pişirlir
- sos da biraz soğuyunca kremanın üzerine dökülür
- hindistan cevizi ile süslenir..