BADEMLİ TAVUKLU PİLAV

MALZEMELER; 2,5 bardak pirinç , Yarım paket tereyağ, 1 baş soğan , 1 tatlı kaşığı karabiber, 1 avuç iç badem , 1 adet tavukgöğsü, ...

MALZEMELER;

  • 2,5 bardak pirinç ,
  • Yarım paket tereyağ,
  • 1 baş soğan ,
  • 1 tatlı kaşığı karabiber,
  • 1 avuç iç badem ,
  • 1 adet tavukgöğsü,
  • 2,bardak su


YAPILIŞ ;

  • 2 su bardağı pirinci üzerine bol tuz serpip sıcak su ile ıslatalım.
  • Pilav tenceremizde 1 baş soğanı yarım paket margarinle sarartalım
  • 2 bardak su koyup kaynatalım.iyice yıkayıp süzdüğümüz pirinci ilave edelim
  • .tuz,badem ve didiklenmiş tavuk etlerinide koyup pirinçler ,yumuşayıp suyunu çekene kadar, önce harlı iyice kaynayınca da kısık ateşte pişirelim
  • demlenmeye bırakalım.
  • yuvarlak kek kalıbına boşaltıp ters çevirelim
  •  üstünü süsleyip ters çevirelim..deneyip yapanlara afiyet olsun



Yorum Gönder

emo-but-icon
:noprob:
:smile:
:shy:
:trope:
:sneered:
:happy:
:escort:
:rapt:
:love:
:heart:
:angry:
:hate:
:sad:
:sigh:
:disappointed:
:cry:
:fear:
:surprise:
:unbelieve:
:shit:
:like:
:dislike:
:clap:
:cuff:
:fist:
:ok:
:file:
:link:
:place:
:contact:

BURALARDAYIZ

Sosyal Medya

facebook twitter google+ feedburner youtube

Katkıda bulunanlar

Popüler Yayınlar

Instagram

Blog Arşivi

item