ERİKMARMELADI

Erik marmeladı:erikleri yıkayıp haşlıyoruz  iyice ezilince tel süzgeçten geçiriyoruz ,içine 1 e 1 ölçü şekerşeker ve yarım limonsıkıp ...


  • Erik marmeladı:erikleri yıkayıp haşlıyoruz
  •  iyice ezilince tel süzgeçten geçiriyoruz
  • ,içine 1 e 1 ölçü şekerşeker ve yarım limonsıkıp koyulaşıncaya kadar kaynatıyoruz 
  • soğutup servis yapıyoruz..

Related

SÜTLAÇ

Osmanlı mutfağına yakışır şöyle kallavi bir sütlaç yaptım.. #süt##sütlaç##lezzet##sunum##nefis##harika... .  TARİFİ : Yarım su bardağı pirinç 1 litre süt 1su bardağı su 2 cay bardaği toz...

AYVA TATLISI

TARİF   4 tane ayvayı kabuklarını soyup içlerini oyalım ve kararmasın diye limonlu suda bekletelim yayvan bir tencereye dizip her ayva için 2 kaşık toz şeker ilave edip ayvaları yerlesti...

KALBURABASTI

250 gr.margarin *3 yemek kaşigi sizma zeytinyağ *1 yemek kasigi yogurt *1 yumurta *1 tatli kasigi karbonat  *1 vanilya *1 cay bar.dòvülmüş badem *3su bar.un şerbeti :2.5 su bar.seker *2.5 s...

Sonraki Kayıt #PİDELİKÖFTE#
Önceki Kayıt SEMİZOTLU SUSHİ

Yorum Gönder

emo-but-icon
:noprob:
:smile:
:shy:
:trope:
:sneered:
:happy:
:escort:
:rapt:
:love:
:heart:
:angry:
:hate:
:sad:
:sigh:
:disappointed:
:cry:
:fear:
:surprise:
:unbelieve:
:shit:
:like:
:dislike:
:clap:
:cuff:
:fist:
:ok:
:file:
:link:
:place:
:contact:

BURALARDAYIZ

Sosyal Medya

facebook twitter google+ feedburner youtube

Katkıda bulunanlar

Popüler Yayınlar

Instagram

Blog Arşivi

item